SCW scoort niet, Roda wel

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - Lex van der Horst stelde dat de 0-1 nederlaag van SCW zwaar onverdiend was. “De eerste helft speelden we die gasten echt alle kanten op. Maar we vergaten onszelf te belonen met een doelpunt. We zetten goed druk en we speelden veel beter dan vorige week tegen VVC. Jeroen Alderden raakte de buitenkant van de paal, Jeff de Vilder kwam alleen voor de keeper en ook Robin Helder werd met een steekbal goed vrijgespeeld. Zeker drie uitstekende kansen op een doelpunt. De tweede helft was iets minder, wij slaagden er niet meer zo goed in kansen te creëren. Het missen van de eerdere kansen begon zijn tol te eisen, het vertrouwen daalde en daardoor liepen we steeds meer achteruit. Roda ‘23 speelde met veel mensen achter de bal, loerend op fouten van ons. Jeroen Pathuis redde al een keer uitstekend op een van de counters van Roda ‘23 en in de 78e minuut was het raak. Na een voorzet vanaf de zijkant torende een jongen hoog boven onze centrumverdediger uit en kopte raak. Vlak voor tijd probeerde Rik Groen het nog met een afstandschot, we hadden het in de eerste helft af moeten maken.”