Lelijke uitglijder Hoofddorp

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Stefan Teeken is een trainer die kan leven met een nederlaag. Maar dan wél een waarbij de tegenstander ‘gewoon’ beter was dan Hoofddorp. “We hebben vandaag de punten laten liggen in Utrecht. De omstandigheden waren zwaar, toch hebben we in de eerste helft veel kansen gecreëerd. Maar we scoorden niet. In de rust heb ik tegen de jongens gezegd dat er dan nog maar een tandje bij gezet diende te worden. Dat deden ze en na voorbereidend werk van Ibrahim Akkabi scoorde Wesley Kamerbeek 0-1. We kregen kansen op meer, kregen geen strafschop maar DHSC kreeg wel een dubieuze strafschop waaruit zij op 1-1 kwamen. De kansenverhouding vandaag was ongeveer 11-3 in ons voordeel maar dankzij slecht verdedigen van Hoofddorp won DHSC de wedstrijd met 2-1. Na afloop waren de verdedigers kwaad op de aanvallers omdat zij te weinig kansen hadden benut en de aanvallers waren nijdig op de verdedigers omdat zij scherper hadden moeten verdedigen. Als trainer zeg ik heel simpel: het team heeft verloren en als team zullen we volgende week tegen Roda ‘23 beter voor de dag moeten komen.”