Stijl 2000 zoekt woning voor uniek nieuw concept Prefab aanbouw

6 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

HAARLEMMERMEER - STIJL 2000 heeft, in samenwerking met dochteronderneming Bouwbedrijf Bovenland, een uniek en geheel nieuw concept ontwikkeld: de echte prefab aanbouw. Niet een aanbouw die geplaatst moet worden op een vooraf te maken fundatie of op een bestaand terras, maar echt in zijn geheel prefab.

Dit betekent: de eerste dag heien, uitgraven en inzagen van de achtergevel. De tweede dag: met een kraan plaatsen van de aanbouw met en verwijderen kozijnen uit de achtergevel. Tenslotte dag drie: installaties aansluiten en het lood aanbrengen in de achtergevel. Deze bouwwijze is. aldus een woordvoerder van STIJL 2000: uniek, snel en bovendien voordelig. Bij extra wensen kan de bouwtijd overigens wel iets langer zijn, maar standaard 'is een prefab aanbouw supersnel geplaatst.

De prefab aanbouw wordt in eigen fabriek geheel kant en klaar gemaakt inclusief het metselwerk. Daardoor kan er snel gebouwd worden zonder van het weer afhankelijk te zijn. Extra voordeel: de kwaliteit kan optimaal gegarandeerd worden en de bouwkosten kunnen veel nauwkeuriger bepaald worden en zijn lager dan die van een traditionele aanbouw.

STIJL 2000 wil zo snel mogelijk ervaring opdoen met de nieuwe bouwmethode en is daarom op zoek naar zogeheten referentieprojecten. Dat zijn woningen die voldoen aan een aantal voorwaarden. De voornaamste zijn: breedte prefab aanbouw circa 500 tot 600 cm en diep 250 cm. Links en rechts geen uitbouwen van buren, maar een hoekwoning mag wel. De bestaande achtergevel moet erin blijven. De kozijnen met borstwering mogen er wel uit. De achtergevel moet uit metselwerk bestaan en minimaal twee woonlagen tellen.

De eerste vijf 'referentieklanten' die voldoen aan deze voorwaarden kunnen profiteren van een bijzonder aantrekkelijke aanbieding.

Voor meer informatie, ook over de adressen van de diverse showrooms waaronder één in Cruquius: www.stijl2000.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie