Derde magere gelijkspel Pancratius

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVEDORP - Net als in de thuiswedstrijden tegen Quick en Excelsior ‘20 verzuimde Pancratius het overwicht in doelpunten uit te drukken. Vlak voor tijd viel tegen HVV de onverdiende gelijkmaker. Ton Pronk wist dat zijn ploeg zichzelf weer twee punten tekort had gedaan. “In de eerste helft hebben we een aantal goede kansen gecreëerd uit goed voetbal. Maar we scoorden niet. HVV speelde heel nadrukkelijk vanuit de eigen helft, zij kwamen er niet aan te pas. Na rust slaagden we er wel in te scoren. Na de fraaie 0-1 van Jaap Smeeing kwam HVV weer langszij uit een dood spelmoment. Na voorbereidend werk van Ben Ebu Mordi zette Ralf Fenne ons weer op voorsprong. In het laatste kwartier lag het spel helemaal open. HVV ging pompen of verzuipen en de mooiste ruimtes lagen er voor ons. We hebben een aantal goede mogelijkheden gehad om de wedstrijd te beslissen. Dat deden we niet en uit een corner scoorde HVV vlak voor tijd de 2-2. Echt twee verloren punten dus.”