SVOW krijgt vlak voor rust een knauw

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - Barend Boers keek tevreden terug op de eerste helft van SVOW, alleen de ruststand gaf geen aanleiding tot tevredenheid. “Blauw Zwart stond tweede, SVOW derde van onderen en dat was aan het spel wel te zien. Toch gaven wij goed partij. Blauw Zwart had meer balbezit en creëerde meer mogelijkheden, maar de beste kansen waren voor SVOW. Kort voor rust moest Mario Pecht een overtreding maken en dat leverde meteen een strafschop op. Binnen twee minuten scoorde Blauw Zwart ook de 0-2. Dat was wel een domper zo vlak voor rust. Halverwege de tweede helft gingen we iets nadrukkelijker op zoek naar de aansluitingstreffer. Daar heeft Blauw Zwart goed van geprofiteerd. Het werd 0-3 en in de slotfase werd het zelfs nog 0-4 en 0-5. Een te zware nederlaag, volgende week komt Joop Lamers met UVS, daar kijken we naar uit.”