UNO laatste na nederlaag in staartduel

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Zonder de zieke Edwin van Maas slaagde UNO er niet in de sleutelwedstrijd tegen Diemen in winst om te zetten, zag verzorger Marcel Tukker. “We begonnen ondanks een nog steeds lange lijst met afwezigen heel goed. Al na vijf minuten scoorde Rolien Pinedo 1-0. We zetten Diemen goed onder druk maar na balverlies konden zij in de 25e minuut de gelijkmaker scoren. Na de gelijkmaker gingen we goed door maar vlak voor rust waaide de 1-2 binnen. We hebben afgesproken dat er meer bewogen moest worden. Het werd eerst nog 1-3 en dankzij doelpunten van Mo Aissati en Yassin Nafee kwamen we op 3-3. In de slotfase gingen we op zoek naar de winnende. In plaats daarvan counterde Diemen naar 3-4. Op de training zie ik de mooiste combinaties en schitterende doelpunten. Helaas zie ik die in de wedstrijd nog te weinig terug.”