Weer gooit SCW geheel onnodig twee winstpunten weg

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - Lex van der Horst had gezien hoe zijn jongens zich het snot voor de ogen hadden gewerkt. Hij zag ook, niet voor de eerste keer in dit nog jonge seizoen, het gebrek aan scorend vermogen. “Een koninkrijk voor een gozer die de bal er in schiet. Ik denk dat wij vandaag onze beste wedstrijd hebben gespeeld. We deden echt alles goed behalve de tweede goal maken. Vlak voor tijd redde Jeroen Pathuis nog op de enige kans van HFC in de tweede helft, anders hadden we zelfs nog met lege handen gestaan. Met een punt belonen wij onszelf al niet, laat staan wanneer het 2-1 was geworden. Na een minuut of twintig kwam HFC op voorsprong na knullig balverlies van ons. We pakten het goed op maar in de laatste fase waren we te gehaast om nog meer kansen te creëren. In de rust heb ik gezegd dat we iets rustiger moesten zijn voor de goal. Invaller Rik Groen zette Jeff Kaslander met een steekpass vrij voor de keeper voor de 1-1. Een enorme kans met Barry van den Heuvel en Jeff Kaslander leverde niet de 1-2 op en Jeroen Pathuis redde daarna nog het punt. De sfeer is goed, we voetballen goed en de resultaten kunnen alleen nog maar beter.”