Opnieuw nul voor Overbos

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Na Aalsmeer boekte Zandvoort een 3-0 overwinning op Overbos. Elftalleider Jos de Groot was ziek maar hij wilde persé de tweede helft zien. “We gingen rusten met een 1-0 achterstand en wat ik in de tweede helft gezien heb, geeft de burger moed. We zetten goed druk en we creëerden veel kansen. Boy de Vet, de keeper van Zandvoort ranselde een paar beste ballen uit zijn goal. En wanneer wij dan niet scoren dan hoef ik het verder niet uit te leggen, denk ik. Ook na de 0-2 had ik nog niet de indruk dat de wedstrijd verloren was. We gingen wisselen en dan hoop je dat de wissels goed uitpakken. Dat was jammer genoeg niet het geval. Invaller Robert Feije kreeg een gemakkelijk gegeven strafschop tegen waaruit Zandvoort de 0-3 scoorde. Na rust was het echt wachten op het doelpunt van Overbos. Het doelpunt viel aan de andere kant. Volgende week tegen AFC beter.” Trainer Marcel Schenk was ontevreden over de eerste helft. Na rust speelde Overbos beter, dwingender. Toch klonk in ‘het roer gaat om’ van de trainer een eerste aankondiging van ingrijpende veranderingen bij Overbos.