Hoofddorp blijft winnen

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Tafilj Markovic geniet wekelijks van zijn team. Ondanks zeven afwezigen bleek de selectie ruim genoeg om ook bij Buitenveldert te winnen. “De eerste helft waren wij zó goed, we zijn niet één keer in gevaar geweest. Na twaalf minuten scoorde Emre Kose uit een voorzet van Raymond Bodok 0-1. Even later passeerde Emre een aantal tegenstanders inclusief de keeper: 0-2. Vlak voor rust deden Raymond Bodok en Emre Kose alles goed maar de keeper van Buitenveldert redde op een ongelofelijke manier. Ik heb gezegd dat we snel de 0-3 moesten maken. Na weer een individuele actie scoorde Emre Kose in de 48e minuut inderdaad de 0-3. Ik dacht ‘dat gaat lekker’ maar een onnodige fout leverde kort daarna de 1-3 op. We creëerden weer kansen maar in de 70e minuut werd het opeens 2-3. In de 73e minuut kreeg Niels de Kruif rood. Niels werd onderuit gehaald en in zijn val raakte hij zijn tegenstander. Niels doet nooit rare dingen en toch kreeg hij de rode kaart. Met tien man zijn we niet in gevaar geweest, in de 84e minuut scoorde Mounaim Ghazi uit een voorzet van Emre Kose 2-4.”