Afspraken VVC niet nagekomen

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Na de nederlaag bij DSOV was VVC er veel aan gelegen om tegen DIO meteen fel van leer te trekken. Assistent trainer Philip uit den Boogaard zag echter weinig terug van de gemaakte afspraken. “We begonnen veel te slap tegen DIO dat heel effectief te werk ging. Voor rust profiteerden zij drie keer van fouten van VVC. Na rust gingen we anders spelen, we zetten meer druk. Dankzij een doelpunt van Ruben Guda kwamen we terug tot 1-3 en eigenlijk ging ik toen zitten voor de aansluitingstreffer. Maar DIO counterde heel slim naar 1-4. Invaller Marc de Boer scoorde nog wel 2-4 maar dat was te laat om nog in de wedstrijd te kunnen komen. DIO maakte er in de slotfase nog 2-5 van. Positief punt is dat we in ieder geval verzorgd voetballend zijn blijven spelen. We creëren genoeg, maar we scoren te weinig. Volgende week de bekerwedstrijd bij tweedeklasser Weesp en daarna krijgen we een aantal gelijkwaardige tegenstanders. In die wedstrijden moeten we punten gaan pakken.”