Opbouw DIOS met horten en stoten

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Sloten Rivalen stond laag op de ranglijst en dat verbaasde Wim de Haart enigszins. “Ik weet niet of wij dat iedere keer treffen, laag geklasseerde tegenstanders die heel aardig blijken te kunnen voetballen. Zelf waren we vandaag niet goed op dreef, de A-junioren hadden zelf een wedstrijd en aanvoerder Dennis Spreeuw was weg. Door blessures en vakanties wil het niet erg vlotten met de bouw van een nieuw team. Dat vind ik wel teleurstellend, ja. Ik heb het idee dat we steeds stilstaan in de ontwikkeling. Voor rust schoten we een keer op de paal en de keeper haalde een vrije trap van Richard van Aarle uit de kruising. In de rust had ik nog steeds het gevoel dat we konden winnen. Maar pas bij 2-0 scoorde Marco van de Wolf tegen. Uiteindelijk werd het 3-1, staan we met lege handen na een wedstrijd die we in mijn beleving gewoon hadden moeten winnen. Ruim dertien jaar geleden werkte ik bij Sloten, veel oude bekenden gezien. Verder was het geen leuke middag.”