Punt Kagia bij Brommer voelt als winst

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

LISSERBROEK - Ramon Hageraats was blij met het gelijkspel bij NFC/Brommer. “Dit gelijkspel voelt als een overwinning. We wilden niet in het mes lopen, lieten NFC/Brommer dus komen en bij de eerste keer dat wij gevaarlijk voor hun doel verschenen was het meteen raak. Rutger Goudriaan kopte raak na een vrije trap. NFC speelde in een te laag tempo om het ons erg lastig te maken. Toch kwamen er kansjes en vlak voor rust werd het 1-1. Na rust bleven wij rustig staan en we lieten NFC/Brommer komen. We hebben goed standgehouden, al moest ik Ramon Sluymer en Rutger Goudriaan wisselen omdat ze niet meer konden. In de 78e minuut sloeg bij NFC/Brommer de frustratie toe, zij moesten met tien man verder. Ik ben trots op mijn team, dit resultaat geeft goede moed, zeker als er weer een paar spelers terugkomen van blessures.”