Prima eerste helft SVOW

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - Met UVS kwam Joop Lamers op bezoek bij zijn oude club, voldoende inspiratie voor SVOW om te willen winnen. Johan Peper had vooral een goede eerste helft gezien van SVOW, na rust was het een heel stuk minder. “We zijn uitstekend begonnen en UVS kwam er niet aan te pas. Na tien minuten scoorde Maarten van der Meer 1-0 en vijf minuten later maakte Mike de Koning er 2-0 van. Waren wij zo goed of UVS zo zwak? Ik houd het graag op het eerste, zeker omdat we voor rust helemaal niets hebben weggegeven. In de rust heb ik de jongens op het hart gedrukt dat ze zich niet gek moesten laten maken. UVS ging fysieker spelen en ze begonnen ook de scheidsrechter te bewerken. Wij vergaten vervolgens te voetballen en na een uur spelen werd het uit een corner 2-1. In de fase na die goal heeft Donovan den Dekker ons er doorheen gesleept met een paar beste reddingen. Op een bepaald moment telde ik de 2-2 al. Maar Donovan hielp ons er doorheen en na de 3-1 van Roy Pecht waren de punten binnen. Een terechte overwinning na een goede eerste helft en een mindere tweede.”