De Wereldband gaat samenwerking aan met danseressen in 'GO!' in De Meerse

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Wereldband: een uniek theaterfenomeen waarin muziek, theater en humor op meesterlijke wijze worden gecombineerd. Nu zijn ze gevraagd - nee, uitgedaagd - door een aantal danseressen die tap, Servisch, Javaans, urban, rock-'n-roll én buik kunnen dansen, om voor hen muziek te maken en scènes te verzinnen. Op één voorwaarde: dat de Wereldband zelf meedanst. Te zien in De Meerse, grote zaal, op woensdag 16 november om 20.15 uur.

Met hun expertise op 99 instrumenten en muziek uit alle windstreken namen ze die uitdaging aan. Het resultaat is 'GO!', een mix van energiek muziektheater, slapstick, 16 dansstijlen, opzwepende muziek, onverwachte ontroering en wonderlijke combinaties van muziek en dans. De Wereldband is met 'GO!' te zien.

Sinds 1997 treedt De Wereldband met veel succes op in binnen- en buitenland. Nieuwe ideeën ontstaan door hun onderlinge vriendschap, nieuwe muziekinstrumenten en een voortdurend verlangen keihard te lachen. In de pers zijn de muzikale mannen al ,,de gekste band sinds Spike Jones'', ,,de Marx Brothers van de wereldmuziek'' en ,,veelzijdige opvolger van koningskoppel Mini & Maxi'' genoemd. Met hun samenwerking met drie danseressen in 'GO!' laten ze zich niet alleen van hun beste muzikale, maar ook dansende kant zien.

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie