Stand-up Storyteller Wijnand Stomp met 'X-Large' in Het Oude Raadhuis

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de 25-jarige carrière van Wijnand Stomp zijn de oren van zijn luisteraars gegroeid van small naar X-Large. Hij vertelt verder en groeit mee met zijn (inmiddels) volwassen publiek. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te raken. 'X-Large' is te zien in Het Oude Raadhuis op 12 november om 20.30uur.

Stomp heeft een rijk gevulde verhalenkoffer waaruit hij de meest fantastische personages te voorschijn tovert. Door zijn suggestieve, plooibare stem neemt hij de luisteraar mee naar een volstrekt nieuwe kleurrijke wereld. Zonder dat je er erg in hebt, speelt er een film af in je hoofd. In deze onzekere tijd waarin zoete broodjes worden gebakken die bitter en zout smaken, snakt iedereen naar heldere verhalen.

Koningen, ministers, Antilliaanse tantes, Surinaamse oma's en wijze buurvrouwen passeren razendsnel de revue met een unieke kijk op het leven. Zijn fysieke mix van vertellen, comedy, cabaret en muziek sleurt je mee in een verhalenstroomversnelling. Als de slang van zijn vertelling begint te kronkelen, waan je je even in een andere wereld.

Op 12 november om 14 uur is Wijnand Stomp in Het Oude Raadhuis te zien met 'Mr Anansi leert de wereld lachen'; een eigentijds avontuur van het spinnenmannetje Anansi voor kinderen vanaf 6 jaar.

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie