Wilko Terwijn met 'Guerrilla' in Het Oude Raadhuis

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Guerrilla staat voor een tegenbeweging. Maar wat is een tegenbeweging, als alles stilstaat? Wie durft er nog te rebelleren, als rebelleren alleen nog maar kan via een T-shirt of sms? Wie is er nog bereid om te vechten voor zijn idealen, als niemand meer weet wat dat zijn? De Guerrilla is vaak onzichtbaar, maar altijd aanwezig. Te zien in Het Oude Raadhuis op donderdag 10 november om 20.30 uur

In zijn vijfde one-man show 'Guerrilla' slaat Wilko Terwijn onverwacht toe. Hij ontregelt en saboteert met een mix van stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Wie doet er mee? De Guerrilla begint hier!

Wilko Terwijn kan gerekend worden tot de groten in het Nederlandse comedycircuit, een stand-up comedian pur sang. Ongeëvenaard in zijn scherpe commentaar bij de dagelijkse actualiteit en bovendien de meest gevraagde tekstschrijver van Nederland. Hij schreef onder andere voor Jörgen Raymann, Javier Guzman, Claudia de Breij en 'Ook dat nog'. In 2010 verzorgde Wilko Terwijn samen met Arie Koomen de eindejaarsconference bij BNN. Tevens maakt hij als lid van 'Night of Comedy' en artistiek leider van het Comedy Café Amsterdam al jaren de Nederlandse podia onveilig.

"Terwijn veegt de vloer aan met de veronderstelling dat Stand-up Comedy alleen maar lichtvoetig vermaak zou zijn." (Alexande rNijeboer, Cabaret en Comedy Gids).

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie