Pancratius houdt voorsprong vast

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVEDORP - Pancratius won met 1-2 bij hekkensluiter Papendrecht. Na een 0-2 tussenstand en een tegendoelpunt in de slotfase hield het team van Ton Pronk de voorsprong vast. “Papendrecht verloor weliswaar zes keer maar nooit met ruime cijfers. Bovendien waren er bij de thuisploeg een aantal spelers terug van een blessure, dus er zit een verhaal aan de 1-2. Tjerry van de Kooy scoorde al na tien minuten uit een voorzet van Yordi Teijsse. In het vervolg van de eerste helft creëerden we nog een aantal mogelijkheden die we onbenut lieten. Dat is vervelend omdat zo de marge maar een doelpunt bleef.

Na rust viel Tony Schreurs in en binnen een minuut verdubbelde hij de score. Weer kregen we kansen om een royalere voorsprong te nemen, weer lieten we na afstand te nemen. Tien minuten voor tijd scoorde het opportunistisch spelende Papendrecht 1-2. Daarna pompten zij de bal er steeds in maar we hielden de boel verder dicht. We gaan dus vooruit.”