Kagia mag mopperen over arbitrage

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

LISSERBROEK - Ramon Hageraats dacht even diep na. “Ik durf te zeggen dat we hebben verloren van de scheidsrechter. Cruciale momenten vielen in ons nadeel uit. Het werd al vroeg 0-1 maar na de 1-1 van Rutger Goudriaan in de achttiende minuut was de wedstrijd totaal in evenwicht. Vlak voor rust scoorde Ferry Scholten 2-1 maar het doelpunt werd afgekeurd terwijl er nog een tegenstander op de doellijn stond. In de 65e minuut kregen we geen strafschop toen Ferry Scholten aan zijn shirt werd getrokken. Na de 1-2 in de 71e minuut kon een van onze spelers alleen op de keeper af. Maar een tegenstander liet zich vallen en dus werd deze kans afgefloten. Heel slim, dat wel. Vlak voor tijd werd het 1-3. Gelukkig komen Kevin Robelus en Dominique van der Burg terug van blessures, aan de andere kant viel Ramon Sluymer geblesseerd uit.”