Vechtlust VVC hoopgevend

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Mark Kranendonk werd tegen Jong Hercules voor de eerste keer dit seizoen positief verrast door zijn team. “Ik heb de jongens na afloop allemaal een groot compliment gemaakt. Voor rust hebben we heel goed verdedigd en een aantal goede aanvallen opgezet. Bij de 0-0 ruststand heb ik in de kleedkamer gevraagd wat voor gevoel er bij de jongens leefde. Een mannetje of zeven begon te praten, dat is dit seizoen wel anders geweest. Na rust ging Jong Hercules uit een iets ander vaatje tappen. Sander Kempes kreeg een rotschop en moest worden gewisseld. De organisatie was een beetje weg en daar profiteerde Jong Hercules van. Een paar minuten later was het 2-0 en op dat moment zag ik een paar koppies omlaag gaan. Dan moesten we er maar een training in de wedstrijd van maken. Niks stand op de ranglijst, gewoon voetballen. Na de 2-1 van Bart Klootwijk kregen wij beste kansen op de gelijkmaker. Jammer genoeg konden we onszelf niet belonen, maar deze wedstrijd biedt genoeg aanknopingspunten. We moeten veel meer winst zien te halen uit wat we doordeweeks doen. Mijn gevoel zegt dat het kán.”