SVOW wint in de kelder

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - Johan Peper moest met SVOW op bezoek in de kelder bij LVV Football Factory. “Het was een trieste bedoening maar wij hebben een heel goede eerste helft gespeeld. Creëerden handenvol kansen maar scoren deden we niet. Binnen tien minuten echt vier 100% kansen en geen goal. Ik zei nog tegen mijn assistent ‘moet je opletten, straks treedt de Wet van Bartje in werking, valt een bal verkeerd en scoren zij de 1-0’. Dat bleef ons bespaard en in de 65e minuut brak Maarten van der Meer de ban: 0-1. Dat voelde als een bevrijding en we hebben echt heel leuk gevoetbald, zoals ik wil. Maar de 0-2 bleef uit en LVV zette er een aanvaller bij. In plaats van de ruimtes te benutten en de wedstrijd uit te spelen, lieten we ons terugdringen. We gaven corner op corner weg en het werd nog aardig benauwd. Uit een heel mooie voorzet van Dennis Willems kopte de laatste man van LVV de 0-2 in eigen doel. Op dat moment hadden we Martijn Zwetsloot al feestelijk uitgezwaaid, in de 85e minuut werd hij voor de laatste keer gewisseld: hij vertrekt naar Australië en neemt dus afscheid van SVOW met een overwinning.”