Tafeltennis: HTC haakt definitief af voor titelstrijd

30 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Na de kleine nederlaag van vorige week tegen koploper Smash liepen de tafeltennisheren van HTC deze week opnieuw tegen een minimale nederlaag aan. Deze keer was de tegenstander de nummer 2 uit de poule; Pecos uit Oegstgeest.

Ralph Vergeer: "Werd er in de eerste competitiehelft nog thuis met 6-4 gewonnen, zo waren zaterdag 29 oktober de rollen omgedraaid en werd er dus met 6-4 verloren. Het lijkt erop dat de nederlaag van vorige week nog tussen de oren zat en de nodige spanning veroorzaakte.

Jan Willem Baas wist de schade nog enigszins te beperken door twee mooie overwinningen te boeken. Maurice Schulte had met één overwinning een redelijke dag en had goede kansen op nog een overwinning. Jorrit Kalkman maakt een zeer zwak seizoen door maar wist net zoals Maurice één punt binnen te slepen.

Zaterdag 5 november staat opnieuw een streekderby in de evenementenhal van HBC op het programma. Nu de grootste spanning voor HTC uit de competitie is verdwenen kan in deze wedstrijd weer eens op jacht worden gegaan naar een mooie overwinning. Het hoogst haalbare voor het eerste herenteam van HTC is de tweede plek in de landelijke 3e divisie.0 Echter, in de tafeltenniscompetitie geldt het principe: "the winner takes it all", waardoor je met een tweede plek niks koopt behalve eeuwige roem."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie