Basketbal: Bekeravontuur voorbij voor BV Hoofddorp na verlies tegen rayonploeg Red Stars

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De heren van BV Hoofddorp speelden zondag 30 oktober in Soest tegen Red Stars voor de bekercompetitie.

Ron Ribbelink: "Naast het feit dat Hoofddorp niet geheel compleet was, zo ontbraken Wilbert de Vries, Nando van Oostrum en Kevin van Duuren en haakte Jewan van Oostrum in de warming-up af, ontbrak het de ploeg ook aan verdediging. De thuisploeg kon in de 1e periode vrij aanleggen op elke positie en maakte daar dankbaar gebruik van. Een score van 29-18 maakte wel duidelijk dat de ploeg minder gemotiveerd was dan Red Stars.

Dat zette zich in de 2e periode voort en de tussenscore van 50-37 was logisch. De 2e periode hield Hoofddorp het op een zone en kreeg het aanvankelijk snelle scores tegen. Toch keerde de wedstrijd zich langzaam, de thuisploeg had moeite met de aanval en Hoofddorp won zowaar de periode. Met een stand van 64-53 was nog alles mogelijk. Inmiddels kwam Jibbe de Goede zich met een enkelblessure melden en kon hij naar de kant.

Hoofddorp bleef het nog wel proberen, maar de thuisploeg was toch de bovenliggende partij. Verdiend won de ploeg dan ook met 89-72 en Hoofddorp mag zich gaan afvragen hoe er vrijdag 4 november tegen Jugglers gespeeld gaat worden. "

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie