Spectaculaire openingsactie nieuwe vestiging Profile Tyrecenter

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Profile Tyrecenter heeft op 7 november een nieuwe vestiging in Hoofddorp geopend. Het filiaal is gevestigd aan de Noordmeerstraat 38, direct naast de Gamma. Profile Tyrecenter is dé specialist op het gebied van autobanden en velgen, maar richt zich ook op overig merkonafhankelijk auto-onderhoud, zoals remmen, olie verversen, accu's en uitlaten. Als openingsactie geeft Profile Tyrecenter Hoofddorp op 15 november aan de eerste 25 klanten gratis 2 Interstate autobanden weg. Dit mogen zowel zomer- als winterbanden zijn.

Filiaalleider Sjoerd Schippers van Profile Tyrecenter Hoofddorp heeft veel vertrouwen in het succes van deze vestiging. "Op deze prachtige zichtlocatie langs de N201 verwachten wij vele particulieren en bedrijven van dienst te kunnen zijn. De vestiging is voorzien van alle gemakken waarbij onze klanten onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee in onze showroom plezierig kunnen wachten. Wij stellen tevens een krant en gratis WiFi ter beschikking. Uiteraard kunnen klanten er ook voor kiezen de auto achter te laten en kosteloos gebruik te maken van een leenfiets, leenscooter of Smart.''

Profile Tyrecenter Hoofddorp verwacht verder veel van de leasemarkt. Sjoerd Schippers: "Profile Tyrecenter verricht in Nederland al veel werkzaamheden voor leaserijders. Ook in Hoofddorp kunnen leaserijders vanaf nu terecht. Profile Tyrecenter werkt voor bijna alle gerenommeerde leasemaatschappijen. De leaserijder heeft er verder dus geen omkijken meer naar."

Op dit moment zijn de mensen van Profile Tyrecenter druk bezig met de winterbanden. Volgens de meteorologen staat er opnieuw een strenge winter voor de deur en zijn winterbanden geen overbodige luxe. Particuliere- en leaserijders die al winterbanden hebben, laten de banden nu weer wisselen.

Sjoerd Schippers: "Mensen die in Hoofddorp werken of wonen en al winterbanden hebben bij een andere Profile Tyrecenter vestiging kunnen zonder problemen overstappen naar de nieuwe vestiging in Hoofddorp. Het vervoer van de banden wordt kosteloos geregeld.'' Een groot voordeel van Profile Tyrecenter is de online agenda. De klant kan zelf 24 uur per dag in de agenda een afspraak maken. Dat geldt voor zowel de leaserijders als de particuliere klanten. Een online afspraak is te maken via www.profiletyrecenter.nl/afspraak.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie