Hoofddorp presteert ondermaats

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Stefan Teeken moest vaststellen dat de gifbeker voor Hoofddorp na de 0-6 tegen Magreb ‘90 nog niet leeg was. “Als je binnen tien minuten met 2-0 achter staat, na 25 minuten met 3-0 en het vlak voor rust 4-0 wordt, dan doe je iets niet goed. We kenden de sterke punten van deze tegenstander maar de afspraken werden niet nagekomen. Mentaal was het niet goed vandaag, voetbaltechnisch was het ook niet goed vandaag. In de rust heb ik gezegd dat ik niet wilde dat we ons lieten afslachten. Het mocht niet weer 6-0 worden met nul gele kaarten. Niet dat ik wilde dat er geschopt zou worden, houd me ten goede. Na rust ging het iets beter. Danny Hendriks scoorde 4-1 en het werd uiteindelijk 6-1. Als wij niet met honderd procent instelling aan een wedstrijd beginnen dan kunnen we verliezen van iedere tegenstander. We hebben geen slechte ploeg, mentaal was het wel slecht. Dat zal ik zeker meenemen in de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Zeeburgia.”