Vierde gelijkspel voor Pancratius: 4-4

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVDORP - Vier tegendoelpunten in een helft mag nooit gebeuren, vond Ton Pronk. “Voor rust speelden we een prima wedstrijd, we zetten goed druk op de tegenstander. Binnen 25 minuten kwamen we op 2-0. Edip Biberoglu had een goede rebound na een inzet van Jaap Smeeing en Jaap scoorde de 2-0 na prima voorbereidend werk van Edip in de verre bovenhoek. In de rust heb ik tegen de groep gezegd dat 2-0 nog maar een tussenstand was. En inderdaad stond de wedstrijd binnen twintig minuten in de tweede helft helemaal opzijn kop. VUC speelde na rust heel opportunistisch en binnen twaalf minuten stond het 2-2. Eerst scoorde VUC na een aanval door de as en de 2-2 was een geweldige goal van een linkspoot die uit de hoek van het strafschopgebied schitterend raak schoot. Die goal maakt ie overigens nooit meer. Weer tien minuten later werd het 2-3 omdat het even wat chaotisch was bij ons. Daarna herpakten we ons weer. Ben Ebu Mordi bereidde de 3-3 van Tony Schreurs voor en na een overtreding op Edip Biberoglu kregen we terecht een strafschop. Tony Schreurs scoorde vanaf de stip 4-3. De scheidsrechter gaf geen tweede geel bij de penalty. Aan de ene kant waardeer ik dat in de sfeer van de wedstrijd geen tweede gele kaart wordt gegeven, aan de andere kant hebben wij vaak zelf niet dat voordeel gekregen. Nu werd het vijf minuten voor tijd 4-4, anders hadden we na de 4-3 tegen tien man de wedstrijd uit kunnen spelen. Onze speelwijze houdt in dat we iedere wedstrijd tegen twee tegengoals aan kunnen lopen, maar vier tegendoelpunten in een speelhelft vind ik echt teveel. Offensief was het best behoorlijk.”