Superstart SCW blijft zonder resultaat

10 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

RIJSENHOUT - En weer werd het een wedstrijd met een verhaal, vertelde Lex van der Horst. “De eerste twintig minuten waren uitstekend. Ik wist dat er een invaller op doel stond bij Jong Hercules, we moesten vroeg druk zetten. Dat leverde snel succes op. Na een steekbal van Jeroen Alderden scoorde Jeff Kaslander 1-0. Jeroen Alderden scoorde 2-0 en de keeper van Jong Hercules voorkwam de 3-0. Het uitvallen van Job Keizer na een botsing met Jeroen Pathuis en een aanvaller van Jong Hercules was een aderlating. De 2-1 viel uit een vrije trap, vlak voor rust werd het 2-2 na een dekkingsfout. Ook Rutger van Nes viel geblesseerd uit. Timo den Edel miste een kans op 3-2, daarna liep de wedstrijd gewoon bij ons weg. Jeff Kaslander was niet fit meer, Jim Biesheuvel en Robert Jan Starink liepen te trekkebenen. Het werd 2-3 en in de slotfase 2-4 en 2-5.”