Hoofddorp: nederlaag met perspectief

17 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Stefan Teeken heeft vrolijker tijden meegemaakt bij Hoofddorp maar hij zag voldoende aanknopingspunten. “We hebben vandaag verloren van een hartstikke sterke ploeg. ‘Bloed, zweet en tranen, we gaan ervoor’, zo luidde het devies. Maar na drie minuten kwamen we al op achterstand en ik dacht ‘daar gaan we weer.’ Wij speelden iets behoudender. Dankzij een benutte, terecht gegeven strafschop kwamen we door Jelmer de Winter nog voor rust op 1-1. In de rust heb ik de jongens gevraagd er vol voor te gaan, elkaars fouten te accepteren. Na een individuele actie van de rechtsback van Zeeburgia werd het uit een strafschop 1-2. We hebben aanvallend gewisseld, kregen kansen op 2-2 maar vijf minuten voor tijd werd het 1-3. We hebben alles gegeven, het is geen positief resultaat maar we houden wel een positief gevoel over aan deze wedstrijd.”