Pancratius aan verkeerde kant van score

17 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVEDORP - Ton Pronk zag zijn team drie keer scoren en toch verliezen. “We krijgen twee doelpunten tegen uit voetballende situaties, drie doelpunten waren onnodig. Jordi Teijsse scoorde 0-1 en na voorbereidend werk van Tony Schreurs zorgde Jaap Smeeing voor 0-2. Vlak voor rust werd het 1-2 uit een afstandschot dat door een hobbeltje onhoudbaar werd. Op dat moment speelden we met tien man omdat Tarkan Sahin rood kreeg. Na rust scoorde Danny van Ingen uit een mooie vrije trap 1-3. Een fout in de organisatie kostte ons de 2-3 en de 3-3 was een makkelijk gegeven strafschop. GDA kwam in de 75e minuut op 4-3 door een discutabel doelpunt. De bal werd al dan niet met de hand in het doel gewerkt. Uiteindelijk werd het 5-3. Wij hadden meer rendement uit onze mogelijkheden kunnen halen en drie tegengoals waren onnodig.”