DSOV in wachtkamer

17 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

VIJFHUIZEN - Dave Lange was hartstikke tevreden over de verrichtingen van zijn team tegen DSK maar minder blij dat de wedstrijd bij een 1-0 stand in de 75e minuut werd gestaakt omdat de scheidsrechter wegens een blessure niet verder kon. “We zijn lekker bezig, virtueel staan we op een gedeelde tweede plaats. We kwamen op een 1-0 voorsprong dankzij Rick Gladon. Na een goede actie op links kapte hij de bal waarna hij met een voetveeg werd neergehaald. De strafschop benutte Rick zelf. Na dat doelpunt kwamen wij beter in de wedstrijd en DSK leek even van de riedel. Met goede aanvallen creëerden wij een aantal goede kansen maar we verzuimden uit te lopen naar 2-0 of zelfs 3-0. In de rust heb ik gewaarschuwd dat DSK gas zou geven. Met maar drie punten achterstand en nog een wedstrijd tegoed wilden zij ook hier een resultaat halen. Zij zetten ons vast maar wij kregen de betere kansen. Er was ook een discutabel moment waarop DSK een strafschop claimde. Een kwartier voor tijd was het dus afgelopen omdat de scheidsrechter niet verder kon. Pas in december of januari kunnen we het restant uitspelen.”