Drie punten pakken en wegwezen voor Kagia bij Kon. HFC

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

LISSERBROEK - Het was niet veel, Koninklijke HFC tegen Kagia, maar de drie punten vergoedden veel, aldus Ramon Hageraats. “Inpakken, wegwezen en drie punten meenemen. Het begon heel vervelend toen na twee minuten Ferry Scholte er met een enkelblessure af moest. HFC speelde met het mes tussen de tanden en de scheidsrechter liet veel toe. In de rust bij een 0-0 stand had ik niet veel tekst. We creëerden te weinig tegen een ploeg die alleen maar wachtte op onze fouten. Hadden we voor rust al een strafschop verdiend toen Rutger Goudriaan werd neergesabeld, in de tweede helft ging de bal alsnog op de stip na een overtreding op Jeffrey Timmermans. Rutger Goudriaan scoorde 0-1 en daarna verzuimden wij om het af te maken. Zo bleven zij geloven in een beter resultaat in een matige wedstrijd van Kagia. Daar maal ik niet om, in deze fase zijn de punten belangrijker. Volgende week oefenen we bij Roda ‘76 in Bodegraven.”