Gretigheid VVC pakt verkeerd uit

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - RCH bestreed VVC door in te zakken en te loeren op de counter. Dat hadden ze goed gezien, vond ook Rory Roubos. “Zij lieten ons voetballen en dat deden we tot aan de zestien bij vlagen heel aardig. We hadden de jongens goed voorbereid op het spel van RCH. Toch profiteerde RCH voor rust twee keer van een gebrek aan verdedigende scherpte bij VVC. Na rust hadden we meer grip op het spel dankzij een aantal omzettingen. Binnen vijf minuten scoorde Kevin van Vilsteren 2-1 en vijf minuten later maakte Ruben Guda in de rebound 2-2. Vervolgens werden we iets te gretig, we speelden iets teveel va banque. Wij waren sterker maar RCH scoorde tegen de verhouding in de 3-2. Zes vrije trappen leverden niets op, voor een ongelukkige handsbal kreeg RCH een strafschop: 4-2. In de slotfase werd het ook nog 5-2. Een beetje geflatteerd.”