UNO kopieert score van vorige week

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Nee, in het rijtje met populaire tegenstanders van Rik Verhage zal Sloterdijk niet komen. “Net na rust kwamen we geheel onnodig met 1-0 achter. Gelukkig scoorde Robbin Schalkwijk snel 1-1. Dat het toch weer 2-1 werd, daar baalde ik van. We waren sterker maar we kwamen wel weer twee keer op achterstand. Kevin van der Weijden scoorde 2-2 en daarna moest een tegenstander na een tweede gele kaart van het veld. Het werd steeds onvriendelijker. Wij bleven voetballen en net als vorige week tegen Sloten Rivalen leverde dat vlak voor tijd de winnende goal op. Na een schitterende fakebal van Niels Lap scoorde Robbin Schalkwijk 2-3. Ik ben tevreden, maar we moeten afleren zo slap aan de tweede helft te beginnen. Dat neem ik vooral mezelf kwalijk. Kennelijk slaag ik er onvoldoende in om de jongens in de rust op te peppen.”