Terug naar de oorspronkelijke smaak: gemakkelijk, gezond en lekker lunchen dankzij Blunch

24 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op veel kantoren wordt door tijdgebrek soms geen lunch genuttigd of uit gemak gekozen voor een snelle snack. "Een drukke ochtend vliegt zomaar voorbij. Ineens is het lunchtijd, maar een lunch klaarmaken of gaan halen vergt kostbare tijd. Blunch lost dat probleem op'', vertelt Sandra Bueneker eigenaar en oprichter van de lunchservice Blunch uit Hoofddorp.

"Blunch verzorgt smakelijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare lunches voor bedrijven, kinderdagverblijven en particulieren in Haarlemmermeer. De 'B' in Blunch staat voor boeren en biologisch. Wij maken lunches met producten die hun oorsprong hebben in de regio, biologisch zijn geteeld en waar geen kunstmatige ingrediënten aan zijn toegevoegd. Blunch staat voor lunches met een pure smaak."

Sandra Bueneker vertelt dat ze heel bewust met voeding omgaat. "We hebben nauwelijks weet van wat we via onze voeding allemaal binnenkrijgen. Het motto van veel voedselproducenten is zo snel, zo veel en zo goedkoop mogelijk produceren. Dat kan alleen met behulp van allerlei kunstmatige toevoegingen. Maar volgens mij is het belangrijk om te weten wat je eet. Door de zoektocht naar oorspronkelijke producten heb ik de echte smaak van voedsel herontdekt. Vergelijk maar eens de boerenkaas met de fabriekskaas. Of de puur geteelde tomaten met de tomaten uit de supermarkt. Verder ben ik ervan overtuigd dat veel kinderen intoleranties ontwikkelen tegen kunstmatige toevoegingen in het eten en dat uit zich in allerlei aandoeningen.''

Naast puur en smakelijk is gemak de derde pijler van Blunch. Lunches kunnen worden besteld via de webshop. Blunch biedt mogelijkheden variërend van belegde broodjes tot aan een complete lunchmand die geheel naar eigen voorkeur kan worden samengesteld. Een bestelling geplaatst vóór half 10 's morgens, wordt rond lunchtijd afgeleverd. Bedrijven, instellingen en organisaties kunnen ook een Blunch-abonnement afsluiten om lunches op vaste dagen geleverd te krijgen. En specifiek voor kinderdagverblijven stelt Blunch lunches samen die qua voedingsstoffen helemaal aansluiten bij de dagelijkse behoefte van kinderen. Met het oog op de feestdagen heeft Blunch voor de maand december bovendien een speciale kerstlunch samengesteld.

Zie tevens www.blunch.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie