Biljarten: Nederlaag voor De Krim/Eigenhuis Keukens tegen Onder Ons/Pearle-3

25 november 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Ook tegen het team van Onder Ons/Pearle-3 uit Beverwijk wist De Krim geen potten te breken.

Cees Ruitenberg: "De na lange tijd weer meespelende Ruitenberg, 200 crb grote hoek, gaf zijn tegenstander Cor Wiegman, 110 crb, geen schijn van kans en trok de winst in 16 beurten naar zich toe. Hierna wist Harm Meulenberg geen raad met Ron Goseweer en verloor in een slechte partij, met een gemiddelde van 2.90, de C1 klasse onwaardig.

Peet Nieuwenhuyse wilde kennelijk niet achterblijven en verloor, ondanks redelijke aanvangsstoten, met ruim verschil van Ron Broeders. Vooral zijn gemiddelde van 1.65 geeft aan dat er nog veel te trainen valt om hoog te eindigen in de finale 1e klasse libre, waarvoor hij zich, samen met zijn broer Jan heeft geplaatst.

Deze finale wordt op 11, 12, 14 en 15 januari 2012, gespeeld bij De Bulls in Nieuw-Vennep.

De Krim/Eigenhuis Keukens-4 blijft winnen

Tegen het team van het Soldaatje heeft De Krim Eigenhuis Keukens een duidelijke overwinning geboekt. Jos Huiskens, Bouk Banen en Gerard Leegwater wisten door goed spel de tegenstanders met een 7-2 nederlaag huiswaarts te sturen. Alleen Bert van Kesteren moest de punten, met slechts 1 carambole verschil, aan zijn tegenstander laten.

Deze week stond de wedstrijd tegen Taveerne-5 uit Lisse op het programma en bij winst zou de koppositie nog steviger in handen van De Krim-4 komen. Jos Huiskens, Gerard Leegwater en Frits Kruis kwamen goed uit de startblokken en gaven Taveerne geen schijn van kans. Wederom werd de wedstrijd met een 7-2 in het voordeel van De Krim-4 4 afgesloten. Alleen Bouk Banen liet de punten aan zijn tegenstander. Door deze overwinning staat De Krim 4 stevig aan kop van de ranglijst."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie