Zelf kruidnootjes bakken bij Jeugdland

26 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Speculaas en strooigoed ligt nu volop in de winkels. Maar je kunt ook zelf eigen kruidnootjes bakken. Zaterdag 3 december kunnen kinderen dat op Jeugdland: kruidnootjes bakken en daarna zelf opeten.

Ook wordt op de Jeugdlanden vaak geoefend met pijl boogschieten en tafeltennis. Elke week worden de kinderen een stukje beter hierin. Op de woensdagen kunnen ze op Jeugdland Hoofddorp pijl en boogschieten en op Nieuw-Vennep is dat deze week op vrijdag 2 december. Kinderen kunnen op 7 december naar Jeugdland Nieuw-Vennep om te laten zien hoe goed ze kunnen tafeltennissen met de pingpong wedstrijd.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgsingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Of aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie: www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie