Nieuwe poll: Van 'de kerstboom moet terug' naar 'de bruggen in beeld'

30 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Ondernemend Hoofddorp doet er goed aan nog eens heel goed na te denken over het wel of niet plaatsen van een grote fraai verlichte kerstboom in het (winkel)centrum. Want uit het stemgedrag op de poll van vorige week, blijkt dat maar liefst 84 procent van de stemmers voor 'ja' kiest en dus een kerstboom terug wil. Slechts 4 procent koos voor nee, de overige stemmen (12 procent) wist niet wat te kiezen. Het is nog geen Kerst, dus …… .

De nieuwe poll gaat over 'oude koeien' zoals wethouder Jeroen Nobel het dossier inmiddels omschrijft. Maar bij velen is het beter bekend onder de naam 'Calatravabruggen'.

De VARA wil in haar 'over de balk' hier nog eens goed aandacht aan besteden en heeft de gemeente gevraagd om een reactie. De wethouder heeft laten weten daar geen behoefte aan te hebben. Hij wil geen oude koeien uit de sloot halen. Hij bedoelt ongetwijfeld de Hoofdvaart.

De vraag is nu of de wethouder er goed aan doet géén commentaar te geven. Wat vindt u? Laat het weten door te stemmen op de poll 'De wethouder moet openheid van zaken geven en meewerken aan het programma 'over de balk'. Reageren op dit artikel kan uiteraard ook. Poll en artikel zijn terug te vinden op www.hoofddorpsecourant.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie