Vocale show van The Tenors in De Meerse

25 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - The Tenors zorgen overal voor uitverkochte zalen en er lijkt geen einde te komen aan het succes. Ze hebben de concertwereld met hun uitmuntende vocale show van de ene op de andere dag veroverd. De goed uitziende en extreem getalenteerde zangers vertolken de mooiste en beste muziek uit de 20 en 21ste eeuw, waaronder Ierse folk songs, opera, pop, swing en jazz.

Sopraan Elizabeth Atkinson treedt op als gastsolist met The Tenors, zij is een van de zangeressen van de succesvolle Engelse zanggroep The Sopranos. The Tenors zijn met 'Twaalf vocale helden' op maandag 12 december om 20.15 uur te zien in de grote zaal van De Meerse.

Het concert is een feel-good feest voor de hele familie en neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis van Italië tot Ierland, van Broadway tot West End in Londen. Van klassiek tot pop en rock tot opera, het optreden van The Tenors is overweldigend en biedt virtuositeit en verschillende stijlen. Denk aan songs van Tina Turner, Puccini, Sting, Glee, Barbra Streisand en traditionele Kerst- en seizoensongs. De show bevat ook vele favoriete liedjes zoals 'Nessun Dorma', 'Nella Fantsia' en 'Ave Maria'.

Een avond lang puur genieten van twaalf bijzondere, vocale toptalenten! Een streling voor het oog en het oor, het hoge entertainmentgehalte zorgt voor een opkikker in deze koude eindejaarsperiode. Musica Paradijs over de The Tenors: ,,The Tenors presenteren een mooi en meeslepend concert. Choreografisch ziet het er attractief uit, de heren showen zich in steeds weer een andere line-up, al dansend of soms zittend waardoor de voorstelling dynamisch oogt.''

www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie