Prima resultaat VVC in wedstrijd met twee gezichten

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Jeroen Hengstmengel had twee totaal verschillende speelhelften gezien en een verdiende overwinning voor VVC. “Om te beginnen speelden we op een heel slecht veld. Het was erg hobbelig en beide teams hadden de grootste moeite de bal te controleren. De eerste helft speelden we met de wind in de rug en toch hield Spaarnwoude ons het grootste deel op onze helft. Zij waren de bovenliggende partij, hadden een doelpunt verdiend maar wij scoorden dankzij Marc de Boer. Al vrij snel na rust maakte Marc er 2-0 van. Na rust speelden wij op de helft van Spaarnwoude. Toch kwamen zij een keer met twee man op Thierry Wesseling af, die de 2-1 wist te voorkomen. Wordt het 2-1 dan wordt het nog lastig. Nu scoorde Menno Martens na een afgeslagen schot van Kevin van Vilsteren nog 3-0 en vlak voor tijd werd het alsnog 3-1. Qua kansen had het ook 7-4 kunnen worden, al met al is het een verdiende overwinning voor VVC.”