Teleurstellende middag DIOS bij zwak De Germaan

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Wim de Haart wilde er eigenlijk liever niet over praten. “Het was niet goed. Toch hadden we tachtig procent van de wedstrijd het spel in handen. In de eerste helft hebben we zeker vijf of zes keer verzuimd de kansen beter uit te spelen. Met iets meer beleving en onderlinge coaching hadden we halverwege met 0-2 of 0-3 voorgestaan. Na een terugspeelbal kon Stefan Paauw alleen op de keeper af maar de scheidsrechter floot voor buitenspel. Nu kwamen we in de 75e minuut zelfs met 1-0 achter uit een van de weinige momenten dat De Germaan in de buurt van onze goal is geweest. Een voorzet werd binnen gewerkt op een wijze waarop die jongen het zelf echt niet kan navertellen. Gelukkig scoorde Dennis Spreeuw op aangeven van Tobias Sweijen al heel snel 1-1. We kregen kansen op 1-2 maar vijf minuten voor tijd ging de bal nog onterecht bij ons op de stip. Gelukkig werd de bal tegen de lat geschoten. Zo bleef het bij een teleurstellend gelijkspel.”