Vijf treffers Zwanenburg

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

ZWANENBURG - Met de constatering dat Zwanenburg de tweede periode aanvoert, kan en wil Edwin Eefting nog niet zoveel. “Daar is het nog veel te vroeg voor. Doelstelling is handhaving in de derde klasse, uitdaging is nacompetitie. Ik ben heel blij dat we vandaag vijf keer hebben gescoord. Halverwege was het 3-0, een beetje geflatteerd want OG was voetballend gelijkwaardig. In de zevende minuut scoorde Rick Buijs, in de 26e minuut profiteerde Ruben Karelse van het feit dat de scheidsrechter niet vond dat er sprake was van buitenspel. Drie minuten later probeerde OG weer op buitenspel te spelen. Leroy van Maaren profiteerde: 3-0. In de rust heb ik gewaarschuwd dat we er met 3-0 nog niet waren. Tegen DWS was het halverwege 3-0, kregen we het nog heel moeilijk. OG speelde na rust 2-4-4, dat leverde wisselende kansen op en de 4-0 van Leroy van Maaren. Even dachten we dat de wedstrijd gespeeld was, prompt scoorde OG snel 4-1 en 4-2. In de 71e minuut maakte Rick van Veen er 5-2 van. OG raakte twee keer de paal en in de 81e minuut werd het 5-3. Daarna zijn we niet meer in gevaar geweest.”