Licht herstel Hoofddorp

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Stefan Teeken was heel blij met de drie punten tegen CDW. “Dit is een broodnodige overwinning, CDW kwam voor ons precies op het juiste moment. We kunnen weer naar boven kijken, al moeten we nog niet vergeten de ploegen onder ons in de gaten te houden. Ik weet niet wat het is, waarschijnlijk het afgenomen zelfvertrouwen, maar weer werden we in de openingsfase getrakteerd op een tegentreffer: 0-1. Gelukkig schoot Ibrahim Akkabi vlak voor rust de gelijkmaker binnen. Daardoor gingen we positief de rust in. Na rust hebben we met on-Hoofddorps veel strijd de wedstrijd naar ons toe getrokken. Robin Stroet maakte na een uur spelen de 2-1. De doelpunten vielen op de juiste momenten. CDW ging een op een spelen en wij konden dankzij veel strijd nog twee keer toeslaan. Ibrahim Akkabi was met drie treffers de grote man, samen met Robin Stroet die op het middenveld veel vuil werk heeft opgeknapt. Het bestuur benoemt na iedere thuiswedstrijd een man of the match, vandaag riepen zij het gehele team uit tot man van de wedstrijd. Daar kan ik me ook wel in vinden.”