Hoofddorp weer gelijk

8 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Tafilj Markovic zag koploper Legmeervogels verder uitlopen na het derde gelijkspel van zijn ploeg. “We hebben onnodig twee punten verloren. Ik wist dat het niet eenvoudig zou worden vandaag, we missen teveel spelers die ons beter kunnen maken. We begonnen slap en na tien minuten stond het 0-1. Na een mooie aanval scoorde Marouane Ghazi uit een voorzet van Raymond Bodok 1-1. Daarna kregen we meerdere kansen op 2-1 maar die werden allemaal net niet benut. Kort voor rust scoorde Vincent Koolbergen die de keeper iets te ver voor zijn doel zag staan met een lob 2-1. In de rust heb ik gewaarschuwd dat we nog niet klaar waren. Meteen in de eerste minuut na rust creëerden we een enorme kans. Raymond Bodok had kunnen afleggen op Marouane Ghazi maar hij ging voor zijn eigen succes. De keeper keerde zijn inzet. Door noodzakelijke wissels en omzettingen werden we minder sterk en in de laatste twintig minuten kwamen we zelfs onder druk. In de 80e minuut scoorde RCH een prachtig doelpunt uit een corner. Maar gelet op de kansen was dit gelijkspel echt niet nodig geweest.”