Hospice Bardo organiseert 4e editie 'Cirkel van licht'

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Voor het 4e achtereenvolgende jaar biedt Hospice Bardo nabestaanden, haar vrienden en relaties en inwoners van Haarlemmermeer, de mogelijkheid om met elkaar even stil te staan bij de mensen, die er niet meer zijn en die rond de feestdagen zo gemist worden. Daartoe wordt op 18 december van 17 tot 18 uur een 'Cirkel van licht' gevormd op het parkeerterrein voor de hospice, Bornholm 48 in Hoofddorp.

Bezoekers worden ontvangen bij de hospice met kaarslicht en vuurkorven. Er zal muziek zijn, een mooi verhaal en iets warms te drinken. Samen ontsteken de bezoekers de 'Cirkel van licht' op deze bijna donkerste dag van het jaar om het gemis van dierbaren te verlichten én om het leven te vieren.

Onder het genot van een warm drankje kan iedereen van dit sfeervolle samenzijn genieten en er deel van uitmaken, voordat de feestdagen beginnen.

Deelname is gratis.

Hospice Bardo is een kleinschalige woonvoorziening, waar 24 uur per dag zorg en warmte wordt geboden aan mensen in hun laatste levensfase. Het uitgangspunt is zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van de patiënten en hun naasten tegemoet te komen. De zorg wordt geboden door verpleegkundigen, vrijwilligers een arts en een geestelijk verzorger. Meer informatie vindt u op www.hospicebardo.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie