Directeur MeerWaarde mag nieuw Ontmoetingscentrum officieel openen

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Het oude Ontmoetingscentrum gaat. Het nieuwe Ontmoetingscentrum komt. Zaterdag 10 december gebeurde het in het centrum van Nieuw-Vennep. Aan MeerWaarde-directeur Annelies Kienhuis was de eer het nieuwe Ontmoetingscentrum officieel te openen.

Afgelopen zaterdag werd op één dag een belangrijk stukje historie afgesloten en meteen een begin gemaakt met een nieuw hoofdstuk. Want terwijl op de ene plek een officieel tintje werd gegeven aan de sloop van een Ontmoetingscentrum (Gelevinkstraat) met een rijke geschiedenis, werd op loopafstand officieel het slot opengedraaid voor het nieuwe Ontmoetingscentrum (Harmonieplein). De symbolische 'sloop' werd een klus voor onder meer Thomas Hendriksen, de opening was een 'klus' voor MeerWaarde-directeur Annelies Kienhuis.

Het ontmoetingscentrum maakt deel uit van het woningbouwproject A1 dat gerealiseerd wordt door Ymere. Het project omvat naast het Ontmoetingscentrum 40 koopwoningen, 28 huurwoningen, een aantal bedrijfsruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Op deze zaterdag zijn tevens de woningen van het project opgeleverd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie