Groene huiskamer van Tuincentrum Suidgeest

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Hedwig Kuijs uit Leimuiden is één van de winnaars van de landelijke Gek op Groen-actie waarbij de hoofdprijs een groene make-over van de huiskamer is. Uit handen van Remco van Tuincentrum Suidgeest ontving Hedwig haar prijs en een feestelijk boeket.

In oktober hielden 85 Nederlandse tuincentra, waaronder Tuincentrum Suidgeest aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep, een 'groene' actie met als thema 'Hortus in Huis'. Iedereen die een actieproduct kocht, ontving een code waarmee men kans maakte op een groene make-over van de huiskamer in samenwerking met de stylistes Marielle van 't Slot en Klazina van Kippersluis. Hedwig vulde via de website van Gek op Groen een actiecode in en vervolgens wees de computer haar als winnaar aan.

Hedwig: "Ik kom al jaren bij Tuincentrum Suidgeest in de winkel. Ik woon vlakbij en als ik zin in 'groen' heb, ga ik altijd langs. Dit keer zocht ik leuke tuinplanten. Mijn oog viel op de Erica Carnea. Het was een grote verrassing toen ik het bericht ontving dat ik de prijs had gewonnen.'' Na afloop van de feestelijke overhandiging in het tuincentrum werden er direct kamerplanten en accessoires geshopt om dezelfde dag nog de woonkamer van Hedwig een gratis groene make-over te geven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie