Hoofddorp heeft weer aansluiting

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Opnieuw legde Hoofddorp met on-Hoofddorps veel strijd de basis voor een overwinning, meldde een blije Stefan Teeken. “Op een heel zwaar veld en onder zware omstandigheden zijn we erin geslaagd de lijn van de tweede helft tegen CDW door te trekken. Voor rust was de kansenverhouding 4-1 in ons voordeel, na rust was het misschien gelijk omdat Abcoude na de 0-1 op zoek ging naar de gelijkmaker. Robin Oussoren speelde vandaag als spits, Jelmer de Winter was een midweek weg geweest. Robin is er altijd en hij deed het prima, net als het hele team, al was het niet altijd even goed. Maar met strijd en energie zijn we erin geslaagd de aansluiting met de top vier weer tot stand te brengen. Halverwege de tweede helft scoorde Ivar Lammers met een van richting veranderd schot de 0-1. Hopelijk is deze overwinning net als vorig seizoen het begin van een mooie serie. We gaan in ieder geval positief de winterstop in omdat ook het tweede en derde team wonnen.”