Pancratius na winst op ADO positief winterstop in

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

BADHOEVEDORP - Na een serie mindere resultaten was Ton Pronk erg blij met de 2-1 overwinning op het sterke ADO Den Haag. “We hebben een heel goede teamprestatie geleverd tegen een technisch zeer vaardige tegenstander. Deze jongens trainen allemaal vier keer per week. Daar hebben wij heel veel enthousiasme tegenover gezet en ik complimenteer mijn jonge team met megaveel veerkracht na de 1-1 een kwartier voor tijd. De rust brak aan met 0-0 en na rust maakten wij 1-0 door Thierry van de Kooye. ADO zette veel druk maar dat leidde niet tot veel kansen. De 1-1 was eigenlijk een schlemielige goal na al dan niet een overtreding en een van richting veranderde bal. Invaller Danny van Ingen scoorde vijf minuten voor tijd een prachtige goal met een afdraaiend schot. Misschien was een gelijkspel meer de verhouding, maar op basis van enthousiasme, inzet en veerkracht verdienden wij toch te winnen. Zo gaan we met een goed gevoel de winterstop in.”