Arbitrale beslissingen treffen SVOW

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - Johan Peper had een knotsgekke wedstrijd gezien. “We begonnen goedgemutst aan de wedstrijd. Thuis hadden we 1-5 verloren, onder meer na een aantal scheidsrechterlijke dwalingen. Al in de eerste minuut hadden wij de 0-1 kunnen maken alleen voor de keeper, een minuut later lag de 1-0 er in. Maarten van der Meer brak door en werd ten val gebracht: geel in plaats van rood. Een paar minuten later gaven we zelf de 2-0 weg. Vervolgens maakte de keeper van DWO een 100% overtreding in het strafschopgebied waar de scheidsrechter niets van wilde weten. Twee gemiste rode kaarten voor DWO en een niet gegeven strafschop. Halverwege de eerste helft werd het 3-0. Na de 4-0 in de 55e minuut geloofden we er niet meer in. Maarten van der Meer bepaalde de eindstand op 7-1. Na de winterstop gaan we met frisse moed verder.”