Veel kansen voor Hoofddorp, nul punten in topper

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Tafilj Markovic miste zeven spelers maar zijn team miste vooral voor rust veel teveel kansen. “Het was een rare wedstrijd, wij speelden Legmeervogels in de eerste helft eigenlijk van de mat, maar we gingen rusten met een 3-0 achterstand. De keeper redde uitstekend op een volley van Raymond Bodok en een kopbal van Mounaim Ghazi. Ook Emre Kose en Vincent Koolbergen waren dicht bij een doelpunt maar het werd na een dekkingsfout in de 30e minuut 1-0. Tien minuten later leverde een te kort terug gekopte bal de 2-0 op en de 3-0 was minstens tien meter buitenspel. Toch overheerste in de kleedkamer het geloof in een goede afloop. Johan Redeker en Emre Kose kregen kansen maar het bleef nog 3-0. Na een harde tackle kreeg Johan Redeker rood, met tien man scoorde Jilber Tokur 3-1. In de 84e minuut werd het uit een corner 4-1, waarbij John Brouwer een harde klap in zijn gezicht kreeg. Toch telde het doelpunt. Jilber Tokur kreeg twee keer geel en met negen tegen elf werd het uit een buitenspelsituatie nog 5-1. Na afloop kregen we de complimenten van Legmeervogels, omdat wij de meeste kansen hadden gecreëerd.”