Leerzame middag VVC

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Een uitdagend potje werd de wedstrijd van VVC tegen EDO volgens Mark Kranendonk. “Halverwege stonden we met 2-0 voor dankzij een doelpunt van Bart Klootwijk en een knalharde kopbal van Barend Jan van Groenigen na een fantastische vrije trap van Wouter Klootwijk. Kort na rust maakte Jip van Groenigen er 3-0 van en dan denk je toch dat de wedstrijd gespeeld is. Maar door eigenlijk twee heel goede goals kwam EDO terug tot 3-2 en gelukkig werd de 3-3 wegens buitenspel afgekeurd. Leon Götz kwam in het veld en zeven minuten later scoorde hij met een schot in de kruising de 4-2. Dat was het breekpunt in de wedstrijd, samen met de afgekeurde goal van EDO. We pakken vandaag drie belangrijke punten en er is nog genoeg winst te behalen. De eerste twintig minuten waren niet goed en de fase van 3-0 naar 3-2 was evenmin goed. Toch is het na drie overwinningen op rij een heel stuk leuker werken hier. Robert Stange maakte er uit een strafschop nog 5-2 van. Volgende week spelen we de inhaalwedstrijd bij Argon, eens kijken of we onze mooie serie een vervolg kunnen geven.”